Заява на отримання лікування

У зв'язку з тим, що більшість пацієнтів стоять на обліку та проходять обстеження та лікування не у своїх областях за місцем проживання, а у спеціалізованих центрах, нагадуємо вам про НЕОБХІДНІСТЬ написати до місцевого облздоров'я та свого обласного головного кардіолога (для дітей – головного дитячого кардіолога) заяву про включення вас до програми закупівель. Копію листа надішліть нам. Зразок листа додається нижче.

Також нагадуємо, що ключовим елементом системи забезпечення препаратами має стати електронний реєстр пацієнтів та вертикальна система диспансерного спостереження, що дозволить оптимізувати витрати на обстеження та лікування таких хворих. На сьогоднішній день такі реєстри ведуться:

дорослі: у Центрі ЛМ при Інституті кардіології ім.Стражеска (керівник центру – Сіренко Юрій Миколайович, з питань включення до реєстру та обстеження звертатися до Живила Ірини Олександрівни (050) 748-76-50);

діти до 3-х років: Центр дитячої кардіології та кардіохірургії
м. Київ, вул. Чорновола, 28/1, корпус 1. Жовнір Володимир Аполлінарійович, головний лікар Науково-практичного Центру дитячої кардіології та кардіохірургії – тел. (044) 284-03-11
Серцев Дмитро Володимирович, лікар, який спеціалізується на ЛГ - тел. (044) 284-03-11;


діти після 3-х років: м. Київ, вул. Мельникова,
24 Ханенова Валентина Анатоліївна, лікар-кардіолог, тел.(044) 206-50-41, (044) 206-50-10

Зразок заяви

Директору Департаменту (Начальнику Управління)
охорони здоров’я
______________  обласної державної адміністрації

Копія: Головному позаштатному спеціалісту
з кардіології ________________ області
або (якщо дитина до 18 років)
Копія: Головному позаштатному спеціалісту
з дитячої кардіології ________________ області

Копія: Голові Правління «Асоціації хворих на
легеневу гіпертензію» Александровій О.В.

(від кого) Іванова Івана Івановича
паспорт: серія ____ № ___________
виданий (ким і коли) _____________
мешкаю за адресою: __________________
телефон: _________________
електронна адреса: _________________

З  А  Я  В  А

            Я, Іванов Іван Іванович, _____ року народження, хворий на легеневу гіпертензію. Діагноз був визначений у ____ році у клініці ______________ (виписку додаю). Я потребую високовартісного лікування призначеними мені ліками «СИЛДЕНАФІЛ» та «ІЛОПРОСТ» інгаляційний (підкресліть потрібне або можете передзвонити до нас та уточнити, що саме призначено Вам за розрахунком). 
            У зв’язку з тим, що у 2016 році передбачено фінансування на лікування хворих на легеневу артеріальну гіпертензію, прошу врахувати мої потреби при формуванні заявки на централізовану закупівлю ліків для хворих на легеневу гіпертензію.

Підпис
 

Дата

Додаток:

1.      Виписка з визначеним діагнозом та призначеним лікуванням.

16 березня 2016
АНКЕТА ПАЦІЄНТА