Соціальні проекти

Колеги з Грецької Асоціації хворих на легеневу гіпертензію запросили нас взяти участь у флеш-мобі на сторінці Facebook. Чудова ідея вже почала втілюватися у життя - флеш-моб, пов'язаний з фотографуванням селфі, має назву #selfoeforPH. Українські пацієнти з легеневою гіпертензією вже розмістили свої фото, на яких вони фотографують себе з закритим носом пальцями або з прищепкою на носі.

Ця акція спрямована на звернення уваги громадськості та інтернет-користувачів соціальної мережі до проблем легеневої гіпертензії в Україні і світі.
Щиро запрошуємо усіх приєднатися до нашої місії!

Щоб бути учасником акції, не обов'язково бути саме пацієнтом з легеневою гіпертензією, підтримати нас може будь-хто, бажаючий робити добро та надавати допомогу хворим на легеневу гіпертензію в Україні.

Також ми раді повідомити всіх відвідувачів нашого сайту: ще однією подією доповнився інтернет-простір та канал Youtube Української Асоціації хворих на легеневу гіпертензію. Ми створили відеопрезентацію з музикою групи "Blue" та композицією "Breath Easy". Тепер всі користувачі інтернету можуть вільно переглянути та ознайомитись з нашим презентаційним відео, в якому ми розкриваємо основну інформацію про те, хто ми, як Асоціація хворих на легеневу гіпертензію, та що таке легенева гіпертензія.

Отже, ласкаво просимо до перегляду нашого відеоролику, будемо вдячні за ваші відгуки та активний репост нашої презентаційної роботи.

Також всіх небайдужих до проблем хворих на рідкісну смертельно небезпечну та невиліковну хворобу - легенева гіпертензія - запрошуємо до співпраці та членства у нашій Асоціації.

Якщо ви маєте ідеї стосовно розвитку напрямків діяльності Асоціації  та популяризації проблеми легеневої артеріальної гіпертензії в Україні - ми раді почути вас, адже ми робимо все можливе, аби життя наших пацієнтів було покращено, ми за вільне дихання, разом ми сильніше!

30 жовтня 2014
АНКЕТА ПАЦІЄНТА