Підписання меморандуму з пацієнтськими організаціями України та акція протесту у Верховної Ради

25.03.2014 ми були присутні на підписанні меморандуму про ініціацію законопроєкту до Верховної Ради України про підвищення цін на акцизи алкоголю та тютюну та 100% перенаправлення коштів від цього на закупівлю ліків для хворих людей в Україні.

Ми раді знайомству з організацією "Пацієнт України", з Дмитром Шерембей, Ольгою Стефанишин та Оксаною Корчинською, ці люди справді сильно мотивовані, діяльні та націлені лише на один результат – життя, здоров'я, успіх.

Нашу зустріч відвідав особисто Міністр Охорони Здоров'я Олег Мусій, він повідомив, що в цьому проєкті та взагалі, він з нами та за нас, це приємно чути та розуміти, що такий крок назустріч пацієнтам та народу зроблено, дай Бог далі все буде інакше, ніж було досі.

Ми познайомилися з такими ж 28 асоціаціями пацієнтів в Україні, ми обмінялися контактами та разом сильніше – співпрацюватимемо та обмінюватимемося досвідом, ідеями та інформацією, адже це корисно для всіх!

26.03.2015 ми взяли участь в акції протесту під стінами Верховної Ради, ініційованої організацією "Пацієнти України", у нас взяли інтерв'ю кілька телеканалів.

Існує також фото звіт - всю нашу діяльність, кожен з вас, може відстежити в соціальних мережах, де ми повноцінно і постійно оновлюємо всю інформацію.

Новини Фейсбук

Зараз нам потрібний кожен із вас, які читають ці рядки. Пацієнт Ви, або родич пацієнта, не мовчите, явіть себе нам і світу, адже разом ми сильніші, разом ми впораємося!

Ми дуже чекаємо звістки від кожного з вас, тому що для формування державного регістру нам потрібні Ви реальні, існуючі, з вашими проблемами та негараздами, скажіть світові про себе, адже мовчати = помирати, кажіть! дихайте! живіть!

27 серпня 2014
АНКЕТА ПАЦІЄНТА