Дихати = жити! Проєкт допомоги пацієнтам з легеневою гіпертензією

"Асоціацією хворих на легеневу гіпертензію" започатковано проєкт допомоги хворим на легеневу гіпертензію, який буде реалізовуватися до 31 грудня 2022 року.

Просимо всіх небайдужих долучитися до збору коштів, необхідних для реалізації наступних напрямків:

1. Дихати = жити!

Діти та дорослі з легеневою гіпертензією, яка викликає хронічну кисневу недостатність, потребують концентраторів кисню. Адже можливість цілодобового доступу до позалікарняної кисневої терапії – це покращення якості життя наших пацієнтів, полегшення перебігу хвороби та запобігання можливим ускладненням.

Щоб допомогти пацієнтам з легеневою гіпертензією, необхідно придбати для них концентратори кисню. В залежності від важкості перебігу хвороби, оптимальними є стаціонарні (до 16-20 кг) або портативні концентратори, які надають можливість залишатися мобільними: дітям – повноцінно вчитися та гратися, а дорослим – працювати, виховувати дітей і подорожувати. Особливо це важливо, коли потрібно пересуватися на великі відстані.

Кількість пацієнтів з ЛГ, які звертаються до Асоціації з проханням допомогти у лікуванні, невпинно зростає. На сьогодні нагальна потреба у кисневих концентраторах наших підопічних – це 6 портативних та 5 стаціонарних приладів, але кількість нужденних в них – набагато більше.

Необхідна сума для реалізації цього напрямку – 270 900,00 грн.

2. Небулайзери для прийому лікарського засобу "Ілопрост"

Один з основних лікарських засобів лікування легеневої гіпертензії – "Ілопрост". Але для його прийому необхідний спеціальний пристрій – небулайзер, якій розпилює лікарську речовину і вона рівномірно потрапляє до дихальних шляхів. Сам препарат "Ілопрост" закуповується за державною програмою лікування хворих на легеневу гіпертензію, а небулайзери пацієнти за цією програмою не отримують, але і купувати власним коштом для більшості пацієнтів неможливо: на сьогодні вартість такого пристрою від 6 до 8 тисяч грн.

Для забезпечення 30х пацієнтів небулайзерами ми збираємо 240 000,00 грн і просимо Вас підтримати наш напрямок!

Також ми просимо організації надати спонсорську підтримку нашого проєкту і будемо вдячні за кожний спонсорський внесок – за вашу допомогу дихати та лікуватись, а значить, жити пацієнтам з легеневою гіпертензією!

Зі свого боку, ми пропонуємо організаціям, які стануть спонсорами нашого проєкту, наступні преференції:

  • За внесок у розмірі 50 000 грн. – розміщення логотипу спонсора на сайті Асоціації протягом 2-х тижнів
  • За внесок у розмірі 100 000 грн. - розміщення логотипу спонсора на сайті Асоціації протягом 1-го місяця та розміщення інформації в соціальних мережах окремим постом
  • За внесок у розмірі 200 000 грн. - розміщення логотипу спонсора на сайті Асоціації протягом 3-х місяців та розміщення інформації в соціальних мережах окремим постом

Свою спонсорську допомогу ви можете зробити на рахунок Громадської організації "Асоціація хворих на легеневу гіпертензію" за наступними реквізитами:

ЄДРПОУ 38451787

Р/р UA063052990000026009020114583 в АТ КБ «Приватбанк»

Призначення платежу: «Спонсорська допомога на реалізацію проєкту допомоги пацієнтам з легеневою гіпертензією»

Своєю чергою, гарантуємо, що перераховані вами кошти будуть використані виключно за призначенням.

23 червня 2021
АНКЕТА ПАЦІЄНТА