Сурогатне материнство: Народження дитини при легеневій гіпертензії

Історично першим виникло традиційне сурогатне материнство.

Історія сурогатного материнства сягає корінням у стародавні цивілізації. Вперше випадок сурогатного материнства згадується ще дві тисячі років до зв. е. Ця історія описана у Старому Завіті, коли Сара, дружина Авраама, будучи безплідною, запросила служницю, щоб та виносила дитину Авраама.

Також випадок сурогатного материнства описується в шумерській Месопотамії ще у XVIII столітті до н. е., де сурогатне материнство було закріплено в кодексі законів царя Хаммурапі.

У Стародавньому Єгипті фараони дуже часто вдавалися до допомоги рабинь, як сурогатних матерів, для продовження роду. Такі випадки були одиничними – вони широко практикувалися багатими і аристократичними сім'ями. Безумовно, на той час через нерозвиненість репродуктивних технологій використовувалася природна інсемінація сурогатної матері, але, незважаючи на це, дитина передавалася саме подружній парі, яка виховувала його як свого законного.

У часи не такі далекі, наприкінці двадцятого століття, після того, як почали активно використовуватися штучна інсемінація, а також екстракорпоральне запліднення, стало можливим виношування дитини, яка генетично пов'язана з іншими батьками. Такий вид сурогатного материнства називають повним (гестаційним). Вперше його успішно провели в 1986 році в Сполучених Штатах Америки.

Центр сурогатного материнства за Клініки проф. Феськова А.М. З 2006 р. успішно працює у цьому напрямку, надаючи повний комплекс послуг – підбір сурогатної мами, програми допоміжних репродуктивних технологій, ведення вагітності, організацію пологів та повний юридичний супровід.

Центр має власну базу сурогатних мам.

За бажанням пацієнта проводиться підбір сурогатної мами з будь-якого регіону України. Майбутні сурогатні мами проходять найсуворіший відбір, який включає повне медичне обстеження і висновок психолога. У основу потрапляють лише ті, хто відповідає високим критеріям.

Майбутні батьки можуть вибрати сурогатну маму з урахуванням бажаної зовнішності (колір очей та волосся, зріст, тип фігури тощо). Можливий вибір статі майбутньої дитини, якщо це продиктовано медичними показаннями.

За час роботи Центр сурогатного материнства за Клініки проф. Феськова А.М. заслужили щиру довіру та безмежну подяку багатьох сімейних пар. Щасливими батьками стали мешканці 52 країн світу.

З питань сурогатного материнства проводять безкоштовні первинні скайп-консультації, на які можна записатися на сайті www.feskov.com.ua.

Всім іногороднім пацієнтам надається допомога в організації подорожі (трансфер, проживання).

Сучасні медичні технології можуть допомогти із зачаттям здорової дитини. Не втрачайте надії - і одного разу ви обов'язково станете щасливими батьками!

Контакти:

вул. Єлізарова 15, Харків, Україна

(057) 760 46 66

(067) 579 97 85

0 800 50 77 90

info@feskov.com.ua

feskov.com.ua

surrogate-mother.ru

Безкоштовні консультації skype: vladyslav_feskov

6 липня 2015
АНКЕТА ПАЦІЄНТА